Nejste přihlášen/a.
Nevím, jak to funguje dnes, ale když jsem před více než 10 lety dostal v Německu měsíční zákaz, mohl jsem si vybrat termín zákazu a na ŘP mi na hranicích (tehdy ještě nebyl Schengen) nalepili přelepku s daty zákazu v SRN. Samozřejmě jsem ji okamžitě po překročení hanic zpět sundal a měsíc jsem v Německu neřídil. Tím bylo vše vyřešeno. Takže bohužel asi máte málo informací od německé strany.
Po mých zkušenostech vám mohu poradit, abyste se pokusil ten zákaz (termín) vyřešit na dálku přes internet. Jinak Němci nemají na český ŘP nárok, obratem by ho stejně museli poslat do ČR.
@ferax: Myslím, že naše Policie o tom nic neví. Navíc v Německu i tyhle "prkotiny" jsou řešeny soudně, takže nejlepší je obrátit se na soud, který zákaz vydal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.