Ahoj mám dotaz v autě jsem vyměnil rádio za neoriginální i kabel protože původní měl utržený konektor a pasivní anténu původní byla také pasivní Ale když jedu tak rádio šumí ale jako přerušovaně jako by byl signal přerušovaný občas i na silném signálu k anténě jsem ještě koupil zesilovač a napáječ ale v jakém pořadí to má být zapojené? Bez zesilovače to nehraje vůbec Mám to zapojené autorádio - napáječ - zesilovač anténa,napáječ i zesilovač jsem připojil na spínané napájení u kabelu k rádiu ale při jízdě pošumuje a stačí se jen pohnout jako na signál a rádio zase hraje je to jako by byl signal přerušovaný Jak to tedy zapojit? Díky moc za rady
Vyrábí se autoantény se zesilovačem hned "pod prutem" autodoplnky-eshop.cz/... což je pro signál do rádia nejlepší řešení, protože se už nezesiluje další brum/rušení nachytaný po cestě od anteny do rádia. Je také možné, že nemáš někde dobrý dotek na stínění v rádiu nebo v antenním konektoru v rádiu (studený spoj). Nejlépe rozebrat víko rádia a zkontrolovat uvnitř doteky/cínové spoje. Osobně bych si koupil již zmiňovanou anténu se zesilovačem pod prutem nebo třeba i dražší "žraločí ploutev".
jakzapojit
Žraločí ploutev nechci všude píšou že je nic moc autorádio zesilovač napáječ kabel i anténa jsou úplně nové tak asi ještě zkusit tu aktivní anténu no...
jakzapojit
Tak nakonec to vyřešilo originální rádio a mám klid a hraje krásně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.