Nejste přihlášen/a.
Třeba staré rádio nebralo tolik proudu. Může být někde vadný spoj a při vyžším zatížení rádio kolísne napětí.
Stejně tak, když je rádio šmejd a má blbě udělané vstupní obvody s filtrací, kdy kolísání napětí zapříčiní třeba poddimenzovaný kondenzátor,apod...
Vezmi žárovku 55W (třeba H3) s povinné výbavy a připoj na ground rádia a + po klíčk nebo stálé a sleduj, zda napětí kolísá nebo zda žárovka udělá plný svit.
Taky jsem měl podobné rádio (ECG s DVD 1DIN s LCD). Provozoval jsem ho asi rok doma v pokoji na gelovej akumulátor 12V se zabezpečovačky a po roce bouchl kondík... Prostě zmetek. Tak jsem doplnil transil a dal kondík na vyžší limitní napětí a od té doby zase hraje normálně.
Jsou to šmejdy! Nejlepší jsou origo typová rádia jako Grundig (Škoda Symphony) nebo Blaupunkt či Technisat.
Možná bude lepší ho zapojit autonomně mimo palubní síť.
Kostru vezmi z kostřícího bodu (vede tam více vodičů pod matku na kastli - každé auto to má jinde a na více místech), napájení z hlavního přívodu do pojistek (ale hned u pojistek mu dej pojistku 10A do pouzdra) a používej kabely 1,5mm minimálně.
Pak budou ztráty napětí v tenkých drátech minimální a ani při basech to nebude poblikávat.
Parking sensor se dává na drát od ručky, ale já ho trvale vždy zemním přímo na rádiu. Jedná se o to, aby jsi nekoukal na filmy za jízdy, ale jen se zataženou ruční brzdou.
Reverse sensor káblík je podobný a ten tuším při plusu z rozsvícených světel zpátečky přepne kameru na AV in, kde máš couvací kamerku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.