Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, v říjnu mám jít na technickou. Projdu technickou, pokud mi občas blikne oranžová kontrolka motoru? Většinou na volnoběh, pří rozjezdu blikat přestane. VW golf VI, 1,4TSI.
Díky
ps. v servisu vyměněny cívky, svíčky. Auto občas na volnoběh vibruje. Občas jede na tři válce. Jindy se něděj nic a jede úplně v pohodě. V servisu mi řekli, že čtvrtý válec má špatný tlak. Diagnostika hlásí špatné zapalování první a čtvrtý válec. Prý nejspíš propálenej píst. Ale to by podlě mě jelo na tři válce pořád a né jen občas? Někdo říkal že může být špatná elektronika. Máte někdo podpobnou zkušenost? Nechce se mi dělat tzv go motoru, pokud je chyba někde jinde.
Díky
Za jistých okolností se dá projít s horšími "závadami". Proč hledáte odpověď zde, je to na technikovi. Jinak co se kontroluje je ve vyhlášce. Veškeré normy najdete na mdcr. O práci servismanů ...
To jestli projdete nebo ne zjistítě až podle toho jaký názor budou mít na emisích a jaký technik na STK. Možná by bylo lepší, kdyby tam s tím šel někdo jiný. Ono ve finále vás můžou vyhodit za něco úplně jiného na co se neptáte.
Mimochodem pokud je propálený píst tak už to stejně moc dlouho jezdit nebude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.