Dobrý den, jak vyndám autoradio z palubky? Na stranách autoradia jsou dva otvory v plastu, to bude pro ty dráty aby se tam zasunuly. Ale když je nemám vyndám radio i bez nich?
Nejlepší je si zjistit způsob vyndávání stejného typu rádia, některá mají plíšky, některá háčky, některá tyčky. Jinak lze rádio samozřejmě gaky vyndat, je to však individuální postup, možná i spoškozením některých dílů.
Já vyndal autorádio (LG), které mělo podélné otvory zboku pomocí dvou dřívek od nanuku (těch klasických). Stačí totiž jen odehnout plechy, které se zaráží o palubku. Zkuste to taky.
Strč do každý díry šroubovak patřičného prúmeru pak na ně tlačíš mírně do boku a od sebe tim zmáčkneš pojistky a taháš radio ven Nebo kus svářecího drátu natvaruj si ty oblouky dle toho jak sou díry od sebe zasun do otvorú pak je mírně tlačíš bokem od sebe a de ven Kapka šikovnosti a je venku
Jestli se jedná o Fabii či Octavii 1.gen s origo rádiem, tak stačí prostrčit ruku do kastlíku pod rádiem a silou kastlík vysunout. Pak do díry strčit celou ruku a prsty podebrat rádio zezadu a taktéž vysunout.
Jinak strčit do otvorů tenké plíšky. Já měl odřezky z měděné střechy po klempířích a tak jsem si klíče vyrobil.
Pište typ rádia a auto, když se na to ptáte. Dosti zásadní informace.
doplněno 05.09.19 15:12:
Hlavně né šroubováky. Dokoušeš od nich jak rádio, tak paliubku auta
Když nejsou dráty tak šroubováky. Pokud to nejde tak zadej název tvého vozu do vyhledávače na Youtube doplň "radio" a podívej se na video jak se to dělá...
Tak jsem si poradil z boku jsem zasunul čepel malého nožíku a šlo to vysunout. Ale mám další problém u nového autoradia je koncovka pro anténu hluboko cca 2 cm a u starého je takový váleček kde lze koncovku od antény nasadit. Je to taková jako fajfka. Myslíte dá se sehnat nějaká redukce abych ji nasadil do nového autoradia a vykukoval by váleček na koncovku od antény?
a nemáte náhodou tu redukci (fajfku) nasazenou teď na koncovce antény?Většina antén se dělá s rovnou koncovkou aby vám šla do té "hluboké díry".Jestli ne tak adaptér se dá normálně koupit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.