Zdravím lidi nejsem moc znalý v elektroinstalaci a tak bych potřeboval poradit prosím už nevím kudy kam. Mám pašíka B5.5 kombi je to automat 2005 ale to asi nemá vliv. Měním origo rádio s navigací za 2din rádio. Vše jsem měl několikrát zapojené a vše v pořádku rádio funguje jak má až na jeden dost podstatný problém. Vůbec nejde zvuk a nevím proč. Už jsem zkusil snad vše ale zvuk je prostě mrtvý. Do té doby šel nedharne než jsem ho vyměnil za to 2din.. vzadu je od původního majitele a s výroby origo zesik... Slyšel jsem že tam může byt nějaká zrada může mi prosím někdo poradit? Děkuji.
Jen bych ještě chtěl doplnit k mé otázce že se predemnou do toho pustil "ELEKTRIKÁŘ" takže jsem to vytáhl a tam dvě obrovské čokolády a tři dráty vystřihne s origo štekru... No udělal v tom pěkný maglajs zkrátka... A jedinou poslední možností co mě napadlo než bych to případně dal profikovi že bych je vystříhal s toho origo štekru a znovu zapojil do štekru přímo od koupeného rádia ... Jinak už nevím.. předem děkuji za případné rady ... bohužel foto momentálně nemám ale můžu zařídit když bude třeba..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.