Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit repro B5.5

Od: pasa* odpovědí: 1 změna:
Zdravím lidi nejsem moc znalý v elektroinstalaci a tak bych potřeboval poradit prosím už nevím kudy kam. Mám pašíka B5.5 kombi je to automat 2005 ale to asi nemá vliv. Měním origo rádio s navigací za 2din rádio. Vše jsem měl několikrát zapojené a vše v pořádku rádio funguje jak má až na jeden dost podstatný problém. Vůbec nejde zvuk a nevím proč. Už jsem zkusil snad vše ale zvuk je prostě mrtvý. Do té doby šel nedharne než jsem ho vyměnil za to 2din.. vzadu je od původního majitele a s výroby origo zesik... Slyšel jsem že tam může byt nějaká zrada může mi prosím někdo poradit? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pasa*
hodnocení

Jen bych ještě chtěl doplnit k mé otázce že se predemnou do toho pustil "ELEKTRIKÁŘ" takže jsem to vytáhl a tam dvě obrovské čokolády a tři dráty vystřihne s origo štekru... No udělal v tom pěkný maglajs zkrátka... A jedinou poslední možností co mě napadlo než bych to případně dal profikovi že bych je vystříhal s toho origo štekru a znovu zapojil do štekru přímo od koupeného rádia ... Jinak už nevím.. předem děkuji za případné rady ... bohužel foto momentálně nemám ale můžu zařídit když bude třeba..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]