Zdravím asi pred mesiacom sa začal diať problém. Ráno keď som vstal auto v pohode naštartovalo a fungovalo. Po dlhej jazde keď som motor vypol tak nešlo naštartovať naspäť. Až na pár pokusov. Po stlačení tlačidla štart som počul len cvakanie. Po dlhšom čase za to začalo zhoršovať ráno naštartovalo vpohode ale po dlhej jazde keď som vypol. Nešlo štartovať len cvakanie motor naštartoval až po tom ako som počkal 30 minút neviem ci to bolo tým ze motor vychladol. A asi pred týždňom som auto naštartoval behal som na tom a keď som zaparkoval auto tak som po troch hodinách musel niekam ísť a auto nešlo naštartovať vobc doteraz ti nejde po stlačení tlačidla štart len ten zvuk ako keby niečo cvakalo. Zvuk vychádza zo zadnej časti motora keď otvorím kapotu tak vzadu niekde kde je aj turbo. Baterku som menil nedávno. Neviem co by to mohlo byt. Ďakujem za odpovede vpred.
Podíval bych se na kabely k akumulátoru a především na ukostření.Vše musí být kovově čisté,dotažené a vodivé.Dále mrkni na kabel ke startéru,také bývá orezlý a špatně vodí.Ještě může být vadné tlačítko spouštěče,i tím je Laguna proslulá,nejdříve občas vynechává,potom už nesepne vůbec.Startéru nebude nic,pokud jinak chytá na brnk a nemá 400 tis.km.
cikto*
No pono motor mam dosť od n oleja keďže predtým mi tiekol olej z chladenia turba môže byť že sa niekde dostal olej kde by nemal?
Laguny bývaly vždycky nemocný na kroužek snímače imobilizéru ale to si myslím že by motor měl snahu aspoň otočit motorem na prázdno protože renault obecně imobilizérem vypíná palivové čerpadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.