Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gps modul přes prodluzovak usb

Od: radim3* odpovědí: 1 změna:
Prosím o radu, jestli se najde někdo se zkušenostmi. Autokamera Truecam A5s s GPS modulem. Po zapnutí se kamera zapne, modulu se jednou chce a jednou ne. Pokud se nezapne, stačí ho vysunout a zpátky zasunout do kamery a poběží. Problém byl vyřešen tím, že modul jsem zapojil přes USB prodluzovak. Totiž kamera se zapíná o něco později než modul a stává se, že ho pak kamera "nevidí". Po zapojení přes prodluzovak (1m) naběhne modul pokaždé, ozve se vše co má hlásit, i napojení na satelity, hodinky se taky zaktualizuji přes GPS, ale na kameře a jejím displeji mi zmizela ikonka satelitu, která při přímém zapojení naběhne, ale přes USB prodluzovak ne. Mám nepřítomnost ikonky ignorovat nebo to je problém? Děkuji za rady. Radim.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

radim3*
hodnocení

Vyřešeno, modul funguje, ale při nepřítomnosti ikonky scházejí na kartě gps data. Vyřešeno zkouškou dlouhé trasy, radary hlásí, pouze je záznam bez dat a rychlosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]