Prosím o radu, jestli se najde někdo se zkušenostmi. Autokamera Truecam A5s s GPS modulem. Po zapnutí se kamera zapne, modulu se jednou chce a jednou ne. Pokud se nezapne, stačí ho vysunout a zpátky zasunout do kamery a poběží. Problém byl vyřešen tím, že modul jsem zapojil přes USB prodluzovak. Totiž kamera se zapíná o něco později než modul a stává se, že ho pak kamera "nevidí". Po zapojení přes prodluzovak (1m) naběhne modul pokaždé, ozve se vše co má hlásit, i napojení na satelity, hodinky se taky zaktualizuji přes GPS, ale na kameře a jejím displeji mi zmizela ikonka satelitu, která při přímém zapojení naběhne, ale přes USB prodluzovak ne. Mám nepřítomnost ikonky ignorovat nebo to je problém? Děkuji za rady. Radim.
Vyřešeno, modul funguje, ale při nepřítomnosti ikonky scházejí na kartě gps data. Vyřešeno zkouškou dlouhé trasy, radary hlásí, pouze je záznam bez dat a rychlosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.