Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divne vibrovaní při male rychlosti

Od: jirkaa odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,mám problém s řízením,když jedu pomalu přes nerovností,slyším od pravého kola takový divný zvuk ,jako kdyby plandal plech (nebo vibrovaní)a pri normální rychlosti to nic nedělá ,nekdy citím takové divné lupaní do volantu když jedu pomalu a takový pocit jako kdyby skakal tlumic (jak tenisak) citím do volantu .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaa*
hodnocení

2x

Už jsi se podíval na pravé kolo, na tlumič? Ne? Tak proč se ptáš?

mazanek

právě že popisuje vadu ,že to tlumič není ,ale zavada se tak jeví.

audi
hodnocení

2x
Zkus zvednou auto ,zkus tyce rizeni jestli nemaj vuli ,za me cepy ko nebo domecek rizeni ,naboj ne ,ten by si slysel ,tlumic pozna i decko,to taky nebude,budes mit nekde vuli a proto to citis do ruk to lupani ,ale za me cepy !
jirkaa
Jo dekuji,dela mi to i pri vyssi rychlosti kolem 120 vic ,lupani a vibrace volantu,mam nove kotouce desky ,geo nova .Zkusim se zamerit na rizeni dik
audi
Spravne, bez po rizeni ,gumy spatne skacou uz kolem 90km a jelikoz citis vibrace a lupani ve vetsi rychlosti , bude neco spatne v rizeni ,tlumic to nebude na 100%,nekde mas vuli,to tupe lupani muze delat tyc rizeni .Zkus vse potahat a jinak doporucuji servis ,nez to jednou rozkmita a nedobrzdis a napsal jsem spatne jednu vwtu,muze to delat i naboj ,ja tam mel napsat lozisko ,to by si slysel ,naboj se pri vysoke rychlosti dokaze rozkmitat,je malej takze se rozkmita az pri vyssi ryhlosti. Zkus co dokazes a pak servis .

jirkaa
hodnocení

0x

Tlumič je ok ,pružina taky .

hanzal
hodnocení

0x
Jirko ,co stabil tyce? Me to delala vymlacena guma na stalizuzatoru ,Mel jsem vse nove ,kotouce gumy a kolem 100km mi to zacalo delat bordel a bylo to tyci .Je mnoho aspektu,muzes mit i vcoudu tyc rizeni ,to mela naopak stara na aute . Je toho moc ,sam to asi nezjistis.Zkus stk at se kouknou na vule,ale obcas taky zjisti prd. Na tlumic bych to nevidel ,to by delalo bordel v zatacce.

jirkaa
hodnocení

Zjistil jsem zavady,divny zvuk od kola,volny plast,praskani do volantu,zjistil jsem pri vyplem motoru ,ze to praska hned za volantem
jirkaa
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]