Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám menší problém s výměnou žárovky na vozidle uvedeném v nadpisu, ze strany řidiče. Konkrétní jádro problému je v prostoru. Nedokážu kryt světla jednoduše vyndat, jelikož si z jedné strany zavází s krytem baterie a zároveň je zaháknutý za kabely, které napájejí blinkr. Tlustý konektor, který napájí celé světlo jsem odpojil, ale moc prostoru se nevytvořilo. Nezkoušel jsem zatím vyndat baterii a pokusit se nějak pohnout s tím krytem, ale nemyslím si, že to má nějaký hlubší význam, jelikož je to zároveň kryt od pojistek. Zkrátka je ten kryt obrovský a nejsem si jistý, jestli vůbec půjde vyndat. Nemáte náhodou nějakou radu, jak by se mi žárovka povedla vyměnit? Na netu jsem viděl, že to frajeři v servisu dělali skrz kolo. Odmontovali ho, dali pryč krytí a ze spodu se tam dostali. Ale do toho se mi taky nechce extra pouštět. Ale vypadá to, že mi nic jiného nezbyde. Přikládám nějaké fotografie. Budu rád za jakoukouliv radu. Děkuji
PS: Celé světlo vyndat nejde. Musel bych odmontovat celou karoserii.
Výměna žárovky levé směrovky Fiat Stilo: Žádný podběh, sice komplikovaně, ale "čistě" to jde tak, že vyjmete baterii, kabely hodně stranou, za současného mačkání /deformování/ vyjmete pouzdro na baterii, potom odjistíte drátěnou pojistku společného krytu blinkny a mlhovky, trochu násilím to o kousek odklopíte a s lehce odřenými prsty otočíte bajonet žárovky a je to hotovo. Zpět to už jde s hřejivým pocitem pocitem úspěchu lépe... Moc dík, vy jedni svinský konstruktéři
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.