Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je mi 17 let a jsem držitelem řidičského oprávnění A1 a chtěl bych si koupit motorku 125ccm ale hlavou mi vrtá taková otázka,nevím od kolika let je možné mít na sebe napsanou motorkou,myslím tím jako být držitelem motorky..někdo mi říká,že je to možné už od té doby co mám řidičský průkaz,ale někdo mi zase říká,že je možné motorku si na sebe napsat až od 18 let..Prosím Vás ví tu někdo jak je to doopravdy stím napsáním motorky na sebe?Děkuji předem za odpovědi
Majitelem motorky můžete být třeba v 5 letech a nemůsíte mít ani řidičák akorát ji nesmíte provozovat.
Klidně může být majitelem,držitelem i provozovatelem, jediné co ze zákona nesmí je řídit bez oprávnění.
kdyz mas obcanku tak si to muzes nechat prepsat na sebe a kdyz si chces koupit motorku tak si muzes koupit klidne 600 ale musi byt uskrcena ale v zapeti kdyz jsi ty nebo nekdo sikovnej tak to otevre na plnou verzi ale musis na ni umet jezdit aby si dusi neposlal nekam jinam hned
Škoda, že tu není označení "Hodně blbá odpověď". Dodneška nezapomenu na šok když jsem na D11 v asi 150 tacho
začal předjíždět, koukl do zrcátka - vše OK, hodil blinkr - a kolem auta proletěl zešílevší motorkář tak 250 ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.