Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přdavné zrcátko ke karavanu,

Od: peti31* odpovědí: 7 změna:

Poraďte mi nejaké přídavný zrcátko k tahání karavanu ze kterým máte zkušenost. Já koupil obyč v mototechně a už při nastartování auta se klepal. Za jízdy ani nemluvě. Neviděl jsem v tom nic.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co zkusit něco zde, možno se i poradit.

peti31*
hodnocení

Právě nechci zkoušet. Co když výsledek bude stejný? Právě proto se ptám lidí s čím mají dobrou zkušenost.

jirib
Záleží taky,co máte za "tahač",aby jste v některých,vůbec něco viděl.
svetkaravanu.cz/...
peti31*
hodnocení

Ford galaxy a nechci kupovat něco ce se bude klepat na autě.

Proto je tam možnost porady a vybrat pak to, co na daný vůz patří.

hodnocení

0x

Já jsem dostal ke karavanu zrcátka, musel jsem si utáhnout gumičku a bylo po otřesech. Je hodně podobné, co dával Ferax odkaz.

svetkaravanu.cz/...

Nemám problémy, jen utahuji gumičku dle druhu vozidla, přesněji velikosti zrcátek na vozidle.

bery*
Ja jsem podobne zrcatka koupil po stovce ve vyprodeji v Obi. Po roce mi je ulamaly v kempu deti pobihajicici kolem auta. Po slepeni se mi dalsi rok uplne rozsypaly gumove pasky. Vyrobil jsem je z nejake prumyslove gumy a ta dopadla po roce stejne. Momentalne jsem je nahradil gumovymi pasky z evidentne kvalitnejsi gumy urcenymi k uchyceni koliku predstanu v kombinaci s opakovane pouzitelnymi vazacimi paskami z Lidlu a doufam, ze tohle uz bude naveky :) Driv jsem zkousel dvoje starsi zrcatka uchycena na blatnik, pouzivana kdysi na skodovce 130ce, ale ty se klepaly uplne nepouzitelne :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]