Nejste přihlášen/a.
ahoj,prosím o radu,mám vw golf 1.6 r.v.2000 variant a stala se mi taková věc,při vysávání autovysavačem jsem měl puštěný motor a po nějaké době jsem si všiml že motor neběží,zkoušel jsem nastartovat ale marně,ani kontrolky se nerozsvítily,zdálo se že odešla baterka ale anistartovací kabely nepomohly,všechny pojistky jsou dobré,dvě relé co jsou v motoru 30 a100 taky, možná to může být ještě spínací skřínka,prosím poradte díky.
Autovysavač s tím vůbec nemusí souviset. Je třeba zkontrolovat, zda jde proud z baterie do pojistkové skříňky a dále ke spínací skříňce, pak funkci spínací skříňky a zkontorlovat pojistky startovacího obvodu. Pokud se nepodaří závadu odhalit, obrať se na autoelektrikáře. Sice to bude něco stát, ale asi ušetříš víc, než laickou snahou o opravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.