Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít závadu

Od: baddy* odpovědí: 3 změna:

ahoj,prosím o radu,mám vw golf 1.6 r.v.2000 variant a stala se mi taková věc,při vysávání autovysavačem jsem měl puštěný motor a po nějaké době jsem si všiml že motor neběží,zkoušel jsem nastartovat ale marně,ani kontrolky se nerozsvítily,zdálo se že odešla baterka ale anistartovací kabely nepomohly,všechny pojistky jsou dobré,dvě relé co jsou v motoru 30 a100 taky, možná to může být ještě spínací skřínka,prosím poradte díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

0x

Došel benzín? relé paliva za spínačem světel? palivové čerpadlo? immobilizer? Spínačka rožne kontrolky, točí startérem? To je AKL 74kW? nebo 75kW nebo snad ten AEE 55kW?

hodnocení

0x
Na baterii bude černá krabička a v ní tavný pojistky tak to vše prověř
Prověř i svorky a kontakty baterie zda sou dobře utaženy a nezoxidovaný

hodnocení

0x

Autovysavač s tím vůbec nemusí souviset. Je třeba zkontrolovat, zda jde proud z baterie do pojistkové skříňky a dále ke spínací skříňce, pak funkci spínací skříňky a zkontorlovat pojistky startovacího obvodu. Pokud se nepodaří závadu odhalit, obrať se na autoelektrikáře. Sice to bude něco stát, ale asi ušetříš víc, než laickou snahou o opravu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]