Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouří se z klimatizace

Od: stepanburian odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám seata fr 110kw a čistil jsem čelní okno z vnitřku čističem na okna. Druhý den jsem jel autem a když jsem zapl klimatizaci a po 5 min jízdy se mi šíleně začalo kouřit z větrání tak jsem to vypnul a pak mě napadlo to n chat zaplé jestli se tam jenom něco na chvilku nedostalo a pak už to ustalo a kouřilo to jenom lehce. Další den jsem zase potřeboval odjet tak jsem klimatizaci nezapínal a po 5-10 min z větrání šel zase mírný kouř a dělal mastný flek na skle který jde hrozně špatně utřít a není přes něj vidět. Nevíte co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ja bych řek že ti asi poteče radiátor topení
Ty mastný fleky a kouř budou z nemrznoucí kapaliny

stepanburian
hodnocení

A jak to zjistím a spravím? Je právě divné že se to stalo po tom co jsem myl. Ono pod tím oknem je prý nějaký sání do ventilátoru.

Tak pokud by Ti tekl radiátor topení, tak to sám určitě nespravíš! To je velký zásah do palubní desky a nikomu se ani do toho moc chtít nebude...

achjo

Zjistíš to tak, že ti bude ubývat chladící kapalina.

Ale chladící kapalina by nekouřila, ledaže by tekla na rozehřátý výfuk a vzniklá pára (ne kouř) by se nasávala do větrání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]