Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
mám Cirtoen C Crosser 2,2 HDI, r.2007
Má otázka je, kde na tomto autě je nalévací (kontrolní) otvor pro kapalinu AdBlue?
Zatím mi nikdo na toto neodpověděl i když mi auto spadlo do nouzového režimu, řešilo se to vymazáním něčeho někde v počítači, vypalováním - čištěním DPF filtru, ale co když je nádoba pro AdBlue prázdná a tím pádem se nezapne vstřikování na vyčištění DPF?
Děkuji za odpověď zde, nebo i na t.č. : 604 217 986, Navrátil.
Zřejmě máš namysli toto Eolys! Pozor, to není Adblue! Je to kapalina co se dávkuje automaticky do nádrže...
Známý to řešil v servisu na tomto stejném autě... Nevím, zda si to můžeš vyměnit sám, teoreticky ano, ale asi bude nutné vynulování stavu po výměně...
Ale nevím, zda by to k vůli tomu padalo do nouzového režimu, neboť to normálně vypisuje na displey, že se to má vyměnit, respektive doplnit, zřejmě nebude chyba v tomto, ale třeba v normálně ucpaném DPF, který není schopný vyčistit běžná provozní regenerace... To jsem na stejném vozidle viděl u jiného známého, kde pomohlo až vyjmutí filtru a jeho vyčištění... Chce to prostě někoho zdatnějšího okolo těchto věcí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.