Nejste přihlášen/a.
Mám fiat punto II,TK ještě na rok ,r,v. 1999, nyní když jedu do kopce při trjce ,když přidávám plyn motor nezrychluje, rozjezd,couvání je normální.Budu muset nechat vyměnit celou spojkovou sadu? nebo to ještě nějaký čas vydrží? A nebo mě to může někde na cestě vytrestat a už nedojedu?
Auto má najeto,160t.km, ,já ho kupoval ai při 80., to už bude mít asi nárok na výměnu?
To je tvrdý-MÁŠ UŠI, i tak děkuji za radu,je mi 67 let ,tak nejsem tak "PRUŽNÝ., , ALE MySLÍM,ŽE TO JEŠTĚ VE MĚSTĚ TEN ROK SNAD DOJEZDÍM.oprava spojky z prací tak minimálně vautodílně 3000,to auto má bazarovou hodnotu 5000.
už stejně hledám jiné ojeté,ještě solidní,ale des je to tšžké,samé dovozy a věřit jim moc nemůžu,klasická koupě ojetiny auta ,které má domácí původ a historiji je těžká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.