Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Babettou

Od: teo20 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám dvourychlostní babettu a nemůžu přijít na tento problém: Při jízdě bez filtru (hliníkového kolínka na rámu) jde motor krásně do otáček, parádně řadí a má sílu. Jakmile kolínko přišroubuji (i bez drátěného sítka), motor zvadne, nejde do otáček a nemá vůbec sílu. Nevíte nekdo v čem by mohl být problém? Dekuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nie je to kolienko zanesené niečím?

kepler*
hodnocení

0x

Kolínko na rámu? Zařazením filtru se zvýší bohatost směsi (málo vzduchu). Já měl na karburátoru jen drátěné sítko proti hrubým nečistotám.

xenofob
hodnocení

0x

problem s filtrem, seřizovanim hladiny paliva v karburatoru jseme u Babet navždy vyřešil karburátorem dellorto, lepe to jede a jedodušeji se seřizje

teo20
hodnocení

Tak problém vyřešen novym karburatorem jak jste radil. Dekuju za odpověď.
xenofob

blahopřeju...jinak ten starý bych nevyhazoval, milovník veteránů to koupí a náklady na nový se tak vykompenzují, já kupoval dellorto s bočním sáním před lety asi za 800,- Kč, mezitím značně podražil...nemá chybu, akorát z něj uniká trochu oleje, myslím že to jde sáním když dávám babete záhul...stačí to občas otřít

houbes*
hodnocení

0x
Jsou tam dva šroubky z boku karburatoru musite je seřídit na bohatost spalování

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]