Ahojte ma niekto z Vás zle skúsenosti so sťahovak on pružín co sa bežne predáva po bazosi a podobne? Kúpil som v Poľsku na trhoch 360mm 2ks tie závitové.Bežne idú po 15eur. Nevyzerajú labilne sú aj do čela ťažké. A chystám sa cez vikend s tým meniť pružiny a vrchné uloženia. Ci sa stáva že sa zlomi ten sťahovak alebo poodbne. A kvôli 2ks pružina som nechcel dávať stovky za profi sťahovak. Ďakujem.
Bud v klidu mam nou name stahováky už léta a zlomenej sem taky ještě neviděl Po letech kdy sem je zapújčil známímu tak stim znamej stahoval pružiny náký dodávky a zlikvidoval na nich závit Koupil mi jiný a zas stahuju
Obávam sa toho práve preto, že čo čítam recenzie aj na alze a niektorý tam píšu recenzie typu ako ze sťahovak je na jedno použitie pri stlačení pružiny sa ohne a nedrží a podobne. Tak ma to trosku zarazilo lebo keby zhodim pružiny a sťahovak už nevydrží tak neviem ako by som tam nahodil tie nove na tlmiče. Akým spôsobom sa dá poškodiť ten závit? Treba si dávať na nieco špeciálne pozor? Ten Poliak mi hovoril ze tie sťahovaky sú vhodné aj na nákladné vozy. Ale tak to mi pod ruku nikdy nepríde. Raz mi jeden spomínal ze zlomil sťahovak keď sťahoval na toyote tie zadné tenké pružiny. Vraj sú o dosť pevné ako tie veľké co mam aj ja. Ale myslím ze to mal už ten špeciálny sťahovak príklad co sa používa origo na nápravu mcpherson.
Osobně sem to utahovakem nikdy nedělal utahuju to ráčnou z goly nebo ráčnovými klíči Stim utahovákem to asi pude taky akorát nebudeš mít cit a vždy jednu stranu asi utahneš o dost víc a možná ty stahováky časem prohneš
Osobně bych doporučil - pokud máš možnost sežeň si ještě aspoň jeden. Ne vždy se podaří usadit stahováky přesně naproti sobě, pak hrozí, že se jeden sveze a pružina se prohne - napruží do oblouku. Závity stahováku je dobré máznout vazelínou. Utahovat tím co máš po ruce, pokud máš bouchačku tak tím líp - snadněji se pak povoluje matice tlumiče(povoluj až budeš mít jistotu, že je pružina řádně stažená a už na tu matici resp. horní uložení opravdu netlačí). Pokud nemáš tak až si budeš přidržovat tlumič imbusem řádně imbus zasuň ať si nestrhneš ten vnitřní šestihran.
Stahováky se umí pěkně prohnout, ale ještě jsem neslyšel, že by někomu závitovka praskla.
Mě se stalo, že háky byly z měkčího kovu než závitovky a po několika autech se hlavy šroubů zařezávali do materiálu zešikma. A jeden má už závit stržený a tak ho jistím matkou.
Už uvažuji o koupi nových. Přecijenom jde o čas a bezpečnost.
No ja tie sťahovaky sa chystám použiť prvýkrát, tak neviem co od toho očakávať. Dat to do servisu je najmenej ale oni majú nato čas a nevedia co zato pýtať a mazlit sa stým nebudú. Preto som si to chcel robiť sam a hlavne poctivo. Ešte ma napadla varianta. Keď je auto na kolesách a ja vysrobujem srob horného uloženia a auto nadvihnem mal by som vybrať tlmič s pružinu a ložiskom a potom yz len vysrobujem tu vrchnú šálku? A späť by som urobil to isté. Nasrobujem šálku uchytí tlmič o tehlicu začnem po malinký spúšťa auto az kým závit tlmiča neprejde do šálky a dotiahnem? Je to len teória neviem ci to tak bude fungovať aj v praxi. Koľko cm je cca potrebuje stiahnuť na tej pružíne? Dnes by mi mali prísť tie nove tak by som to skúsil aspoň na jednej z nich ci to ten sťahovak znesie. Skôr než rozoberieme auto a potom to neposkladam keď sa so sťahovak om niečo stane.
asd1
Stahuje se celkem o dost (15 cm?). Určitě stáhnout a až pak šroub tlumiče. Montáž - pozor na uložení péra v misce i horní/ dolní strana péra (už jsem viděl péro vzhůru nohama a drhlo o kastli - pro Break - to byl borec ze servisu a chtěl vybouchat kastli aby nedrhlo...). Dobré všechno si nafotit ať víš jak to bylo..
Levný stahováky bývají z bláta, mají ostrý hrany (olámou barvu na péru) - stahovák odhrotovat, pečlivě usadit příp. podložit gumou, bacha na vysmeknutí. Můžeš pojistit kurtnou...
damian*
Práve som objedná 3ks gurtny s racnou a skúsim to stiahnuť s nimi. Myslím ze to bude bezpečnejšie ako s tými sťahovakmi.použijem 2ks protisebe. A myslím ze u mňa sa ani pružina opačne nedá dat. Keby ju dám opačne tak mi nezapadne gulockove ložisko do pružiny. Tam mam len ložisko a na tom je šálka ktorá sa srobuje o krásnu.
asd1
Určitě hlavní práci stahovákem. Kurtnou jen případně jistit (kurtnu nepovolíš pomalu, teda povolíš ale musíš vědět jak).. Stahovák povolovat/ utahovat tak aby při smeknutí tě to péro netrefilo = nebýt v ose vystřelení... Ale je to jen strašení když bys to nasadil úplně blbě, to snad nehrozí...
dejv111neprihl
@damian: A to si jako myslíte, že dokážete se samotnými kurtnami stáhnout pružinu?! Kurtnama jen jistíte už stažené pružiny stahovákem, aby Vám to případně nenafackovalo, pokud by došlo k jeho vysmeknutí. Jo a ještě ke způsobu stahování... Nebál bych se kromě klíče použít i akuvrtačku na nízké otáčky (na první stupeň) - pěkně střídavě a musí to jít jako po másle. A namazat závity...
...asd byl rychlejší.
damian*
Prišli mu pružiny skúšal som ten sťahovak na necisto podarilo sa mi ich stiahnuť o cca 5 cm. Ešte cca tak 4cm je medzera medzi sverakmi na sťahovaku. Takže 15cm to nestiahnem určite. Sťahovak som dával cez 3 závity na pružín proti sebe.
koupil jsem o víkendu na burze starý poctivý kus železa, sice trochu rzi, ale nic moc... za 160,- a jsem spokojený jak želva..v mototechně u nás chcou 750,-...
Našel jsem toto téma a co se týká šroubových stahováků, tak ty nelze použít na každé auto. Záleží na počtu závitů pružiny. Např. Toyota RAV4 se chytá pouze na hydraulický stojanový stahovák. V akci nyní stojí 2600 Kč a to je lahoda s tím dělat. Udělal jsem si stahovák z heveru 3kody 120 ale musel se předělat pro stahování k sobě. Původní hever fuguje na roztahování a podle toho má axiální ložiska. pro stlačovní je to přesně opačně a to už nezvládlo horní uložení závitové tyče. Další je délka volné pružiny. V klidu má např. délku 365mm a v montážním stavu o 100mm méně.
Mám dvě sady polských šroubovacích, stahoval jsem jimi pružiny Boxera naprosto v pohodě. Na jednu pružinu jsem dal tři. Sice to není blbuvzdorná práce, ale člověk se základní zručností to musí zvládnout naprosto bez problému. Nerovnoměrné napětí je zřetelně cítit, takže přetrhnout by to mohl jen někdo, kdo neměl nikdy žádný vercajk v ruce.
Jak se to vezme. S dobrym pripravkem to sup sul a hotovo. Namazat vse co jde, hlavne vsechny zavity, ninak to musi resit flexa. V servisu namazouvubec nic a pak to nejde demontovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.