Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Mám Fabii 1 combi a zjistil jsem že mi kape pod tim malým okynkem v kufru na strane ridice pres tapecírunk voda kdyz prší. Nikde jsem jen nenašel kudy by to mohlo být. Poradí někdo? Může to být i kolem gumoveho husiho krku co je v nem kabeláž? díky
Ted jsem ještě zjistil že oboje zadní dveře jsou od poloviny dolu uplne mokré
Zadní boční dveře mají mokrý tapec? Sundat ho a ten plechový tác osilikonovat. Pravděpodobně přestal těsnit. Častá závada. Kufrovým dveřím se stává, že se rozpadne v horním místě spoj hadiček na zadní ostřikovač.
Auto bylo bourané?
Ale kape v kufru tam pod malým bočním okénkem jak je ta boční příhradky nad zadním kolem. Tak to asi hadičky u ostřikovaču nebudou. nebo se pletu?
Zavřít se do auta při dešti nebo nechat auto polévat a sledovat kudy zatíká. Jinak pokud poslechnete radu viz výše, a použijete obyčejný nebo sanitární silikon,tak si urychlíte korozi auta (i když u fábie je to jedno).Tyto silikony jsou fungicidní (kyselé aby aodolávali plísním atd...)jedině silikon určený na karoserie aut!
Mam kamose automechanika ( je na dovce tak pisi sem),delal by to odborník. Sam to delat nebudu. Dveře tedy vyřešeny,ale co ten kufr? Těžko si tam sednu. Vidím kde to kape,ale nevím odkud to tam teče z venku... a proč je to u fabie jedno? Jako že je bezcenna jo?
Najspíš myslel že dřív než dveře shnijou prahy vepředu
Někde nad je díra dovnitř, pak to stéká uvnitř po tapecu nebo kastli a vytéká ven tj. dovnitř lištama, anténou, průchodkou atd. Silikon musí být neutrální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.