Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta, jen někdy ukazuje rychlost

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Kameru v autě samozřejmě nenechávám, ale odpojuji ji.

Ale zajímá mě čím to je, že někdy to na display ( než zhasne ) i pak na záznamu ukazuje rychlost jakou jedu a jindy ne a přitom v nastavení kamery nic neměním.

doplněno 20.08.19 10:33:

Jedná se o kameru Niceboy PILOT Q8

doplněno 20.08.19 10:37:

Ještě jsem zaregisroval, že mě to hlásí GPS připojeno po chvíli, ale vzhledem k tomu, že mám vypnutý zvuk, tak jestli to hlásí pokaždé tak ho zkusím zapnout v menu - jinak ji mám dva měsíce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fanyarmy*
hodnocení

0x
Pokud je v záruce reklamovat nebo se kouknout do manuálu

Netuším, co by měl majitel reklamovat. Podle mě je to docela normální vlastnost té kamery, která samozřejmě neumí zobrazit rychlost v době, kdy ještě není připojená k GPS.

kroba
hodnocení

0x

O jakou kameru se jedná? Rychlost jízdy u kamery se určuje podle GPS, takže bych si tipnul, že máš problém s ním. Občas se stává, že trvá delší dobu než tě zaměří.

kroba

Občas ta gps bude trochu blbnout. Pokud třeba zaparkuješ někde, kde není přímí výhled na oblohu, tak bude chvíli trvat než se signál zaměří. Mám to podobný u kamery od truecam, ale nikdy to není nic hroznýho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]