Potrebuji poradit, koupil jsem si dandy 50, r.v 1996 motor sachs zapalování ISKRA lítala super kolem 85km/h, asi po 1000 km se kousnul motor , nechal jsem udělat Nicasil do válce a lítal sem dal najel sem asi 2000 km a zase odloupl semkousek nicasilu, učtenkusem samozřejmě jako naschvál ztratil takže další nicasil za 4000,- a stalo se to znova tak už sem se ale nevěděl přitom sem motorku setril pres 80 sem s ni nejel, poté sem koupil celý nový válec + píst+ kroužek + čepy na klice a u pístu a nechal vyvažit klikovku. poté Motorka lítala uplně skvěle ale najel jsem sotva 4000km a kousla se sundam valec nikde anirýha pist v poho hlava v poho kroužek v poho , tak jsem to složil nic nenikouslý, nastartuji motorku chvílí běží na volnoběh na plyn nereaguje a chcípne SEM V KONCÍCH co s tim! PORAĎTE PROSIM!
Pardon, přidal bych se. Existuje někde ke stažení techncký popis diskutovaného karburátoru a jeho seřízení? Radek.
roman*
No v karburatoru jsem se nijak nevrta, jedniny co sem delal tak sem vymenil jehlu a parkrat vycistil sitko, ale kdybych sehnal nejaky technicky info, tak bych to snad sešteloval, jinak je tam snad puvodni nastaveni
Ahoj Mororkáři já si myslim tady to jsem měl taky ale u pionyra a byli v hajzlu ložiska pod ojnicí bud musíš koupit ložiska je stim ale mrdání a nebo koupit novej motor.Myslim že to bude tohle.Já jsem tam musel dát novej motor a jezdim do ted
Kousla se ti ložiska na klikovce a né válec.Proto jsou v háji asi gufera a směs se ti nedostává jen nad píst ale hlavně do motoru.Poznáš podle tlaku když odšroubuješ olejovou zátku anebo podle sprskaného rotoru v zapalování.Nastartuj a uvidíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.