Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nastartovat

Od: rekl odpovědí: 9 změna:
Zdravim mam passat b6 1.9tdi bls 2007 jel jsem z obchodu a hned jak sem se rozjel tak auto bez nějakýho bouchani klepani proste zhaslo jako kdyz vyndate klic kdyz jsem chtel nastartovat tak od motoru jen cvakne a nic vic kdyz tam klicek drzim tak to cvaka pri odtahu pred barak se vybyla totalne baterka muze to byt tim ze odesla baterie?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

0x
mohlo odejít palivové relé. baterka se vybila skrz startér. baterku dejte na nabíječku jinak za pár dnů můžete vyhodit a koupit novou.
rekl
hodnocení

hodnocení

0x
Jestli zhaslo za jízdy bazerií to nebude
Bude to práce pro automechanika vypadá to že se něco v motoru seklo a nejde s nim otočit
rekl
hodnocení

A nemuze to bejt spojkou? Pristi tyden jsem mel jit na výměnu uz byla dost na odchodu

hodnocení

0x
Spojka před odchodem většinou vydává zvuky a dost se ozejvá
Ja nechci strašit ale u bls se taky občas stane to co u bxe tam se to kouše díky ojničním ložiskúm na klice
Sundal bych drážkovej řemen a skusil ručně otočit motorem
rekl
hodnocení

To je prave ten problem me ojnice vyletela z motoru a mam repasovanej motor to jsou ty bls tak strasny jak se rika?
Horší je typ bxe
Takže pokud to chápu dobře umřel repasovanej motor?
Co se repasovalo?
Nebo ste jen sehnali jinej a přehodili ho?
rekl
hodnocení

Motor byl repasovanej vyletela ojnice z motoru takze vymena bloku rozvody vstrik pretesneni motoru
No pokud se dali jiný ojnice nový lágry a šrouby a klika byla přelíznutá odborníky tak by problém snad už bejt neměl
Ale to se vše uvidí až se skusí zda de motorem otočit ručně či ne
Pokud ne vana dolú a kouknout na kliku a ojnice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]