Nejste přihlášen/a.
A co je to za rádio?Nemá funkci automatické hlasitosti při zvyšování rychlosti?U autorádií koncernových aut VW se tomu říká GALA (tady strana 15 ws.skoda-auto.com/... ) ale u vašeho to může být jinak
Tak jeden problem jsem vyřešil.Rádio hraje,navigace funguje. Někde jsem se dočetl o tom,že rádio vysavá autobaterii. Já to mám tak,že pokud vypnu zapalování a vyndám klíček,tak se autorádio vypne. Nevypínám jej ručně. Je to tak správně? a ještě jedna věc. Pokud rádio vypnu a pak znova nastartuji auto a rádio se zapne mám stanice naladěny tak jak jsem je naladil,tudíž drží pamět. Pokud ale přehrávám hudbu z usb fleshky tak tam mi to pamět nedrží,nevím proč tomu tak je.
Díky všem. Již vše funguje jak má. Pamět rádio drží. Jen bych měl ještě dotaz. Rádio má hrozný příjem signálu stanic. Fakt děs. Zkusil jsem dokoupit fantomový zesilovač vložil jsem ho mezi antenu a rádio a červený káblík jsem zapojil do pinu č.5 na konektoru z auta. Příjem signálu na rádio se ještě zhoršil. Dneska jsem to zase vyhodil ven. Napadla mě ještě jedna možnost a to,špatná anténa. Je to možné? Třeba se za ty roky mohlo do anteního zesilovače dostat voda,vlhkost,oxidace. Nemáte tip na nějakou dobrou anténu,která by měla třeba silnější zesilovač signálu,na Octavii combi 2004? Mohla by tyto problémy s příjmem signálu stanic způsobovat vadná anténa? Děkuju.
Zesilovač se u VW nenapojuje na pin č.5. Nenajdeš tam 12V, proto se ti příjem zhoršil, protože si vřadil nefunkční předzesilovač.
Musíš to napojit na pin č.5 na rádiu.
A hlavně změřit, zda tam těch 12V jde.
Autorádia origo Grundig (symphony) nebo Gamma mají fantomové napájení přímo v sobě a pin na anténu jim chybí (pro to napájení - to mají jen neorigo rádia).
V ISO koncovce najdeš datové vedení K-line a GALA funkci z budíků. Na ty nesmí nic přijít z neorigo rádia. Proto to všem blbne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.