Ještě jsem nikdy nečistil škrtící klapku, a tak mám trochu obavy se do toho pustit.renault laguna II 1.6. Všude píšou že je to jednoduché, můžu něco čištěním zničit?
Jasně že můžeš Nevim jak Laguna, ale na klapkce např. bývá těsnicí povlak který když odrbeš tak klapka netěsní dokonale.. Někde je i nutnost nastavení klapky diagnostikou... Pak zarezlý šrouby který rupnou a podobný blbinky...
Tak jsem se k ní ani nedostal. Neměl jsem torxy které by pasovaly, ale striknul jsem to přes otvor po odvětrávací hadičce a přes otvor za vzduchovým filtrem. Chová se to teď jinak, otáčky při prudkém brzdění padají pomalu a myslím že se trochu zvedly.
Normálně sundat dat bacha na těsněni Čistit čističem na brzdy,konkorem,technickej benzín nafta,karburator cleaner Nepoužívat agresivní čistidla typu aceton,keton žerou gumu. Vyčistit s obou stran Nezapomenout ji odklopit a vyčistit Pak bude nutná diagnostika a provést základní nastavení
Je to benzíňák, tak asi nemá a krokový motorek poznám?
asd1
Prostě neulámat konektory, nevodrbat těsnicí hmotu z tělesa klapky (pokud tam je) a hlavně nepustit do sání nic tvrdýho a pokud možno vůbec nic
Motorek je součást klapky...
Jo a věci je dobrý dělat jednotlivě, pak víš čim to bylo... Např. pokud čistíš klapku i motorek najednou a pak to chodí, tak nevíš jestli to bylo motorkem nebo klapkou... I když zrovna tady dvakrát bych to neskládal a vyčistil najednou, příště čistil zase oboje...
Může to dělat i spousta dalších věci, falšený vzduch, podtlaky atakdále...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.