Já pochopil že kupuje auto kde končí technická a jelikož musí udělat evidenčku tak chce zrovna komplet STK.Takže ano ušetříte cca 400Kč.A na evidenčku (STK) může kdokoliv třeba i já-dělá se na auto né jméno.Ale samozřejmě jako kupec tam jeďte vy aspoň zjistíte stav auta
Proč se zabývat takovými hloupostmi? Na STK jedu vždy, když končí. V průběhu toho týdne, několik dní před koncem, abych to nepřetáhl a neměl případně při kontrole problém.
k2
Protoze ta hloupost usetri tazateli zlodejsky poplatek za evidencku. A o tom je cela otazka...
Jaki píšu výše-myslím že je trochu lepší když je kupec přítomen TK=pak při případné vzniknuvší závadě nemůže tvrdot,že jste TK udělal podvodem!Navíc má možnost s technikem oid auto,prohlédnout...
asd1
Jj, vyplatí se, ušetříš za evidenčku... Navíc pokud prodejce tvrdí "bez vady" a na TK se na něco přijde, tak to buď opraví on nebo dá slevu Docela funguje dohoda "projde platim já, neprojde platíš ty" a kdo se cuká tak hned víš že tuší/ ví že tam vady jsou, pokud je auto bezproblémový tak souhlasí protože ví že projde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.