Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena dílů ze Škody 110 R

Od: newbie* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

máme doma díly ze Škody 110 R. Jedná se o dva zadní blatníky (jeden je ohlý) a je na nich vidět, že se válely v podkroví nějaký ten rok, pak se jedná o sedačky v moc hezkém stavu, a kapotu. Všechno původní samozřejmě. Stěhujeme se a letí to do šrotu a mně je takových věcí vždy líto, tak se ptám pro představu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Za to vám eRkaři budou líbat ruce, někde to nabídněte a myslím že za to všechno s přehledem přes 20 tisíc dostanete. Ty ceny šly v posledních letech strašně nahoru. I na běžné "stodvacítky" za blatník klidně 2000... Díly na R jsou ještě o řád dražší, protože jich je o dost míň.

Obdibuju když někdo bez posouzení stavu napálí od boku cenu.Obecně je to otázka nabídky a poptávky ale když sleduju náhradní díly ,mám dojem že čím rezavějš tím víc veterán

Pokud jsou to nepoužité originální díly a byly skladovány v suchu, tak budou ok. A vzhledem k tomu, že vím, jak se ceny dílů na starší škodovky teď pohybují, tak si troufám odhadnout i cenu z popisu.
Viděl jsem, jak se totálně zrezlá pouze karoserie z eRka prodala přes 50 tisíc. A to už bylo nějaký ten rok zpátky.

hodnocení

0x
Jukni na Bazoš sekce veteráni
Pokud sou díly nové či v bezva stavu náká a kačka by z nich bejt mohla

break
hodnocení

0x
Zadni blatnik ve slusnym stavu treba 10 000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]