Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím o radu koupil jsem spojkové lanko má oem kod 2150cx - orig citroen , podle VIN, dle tohoto oem se ale nabízí lanka délky 909 mm a taky 882 mm které lanko pouzit, které tam má být, jedná se o berlingo 2006 1.6 16v. pedál spojky nyní zabírá až u podlahy, v podstate do poloviny je uplne volný...(auto mám teprve nekolik dni), lanko je uplne volné... dekuji moc
Pokud se nepletu tak řemeny dva-jeden je do auta s klimou,druhý kratší bez k!imy
Bovdeny jeden je asi se samostatném a druhý bez.Martine Vy ještě nemáte své box?dejte vín a v své zjistimoem přímo na Tve auto.!
Mám box , dle vin vyjede kod citroenu 2150cx - dle historie auta, které jsem koupil (faktury z citroenu) kod souhlasí s Vin...nicméně lanko je uplne volné proto chci dát nové a pokud zadám tento kod do tecdoc vyjede mi nekolik výrobců a ruzné délky...909, 902, 895, 889 mm a nepoznam která je správná..to co je na aute nemuzu brát jako správné...
nebo se zeptám jeste jinak : spojku jde vypnout az uplne zmaknu pedál na doraz dolů, a zároven to jde tezce, lanko je volné tak ze mohu hýbat páčkou na prevodovce... na staré 1.4 jde spojka uplne lehce, pak je jeste moznost ze spojka je uplne ko..spojka by mela mit najeto cca 64 000 km
delky ktere maji neoriginalni vyrobci bych az tak neresil, ono totiz ne kazdy to meri od zacatku do konce, nekteri tam maji obrazky a tam je videt odkud pokud plati ta delka, kolikrat to je tak ze jsou tri lanka, tri ruzne delky ale pritom jsou vsechny lanka stejne
..ale rozdíl 2 cm je jiz dost a je jedno odkud se meří zda uplne od konce tj i s tim zakoncenim nebo jen čisté lanko do toho zalisovaného zakončení... na jiných forech bylo hodne psáno i tom samoštelu ze kdyz se dá tak to hodne lidem delalo problémy ze to bylo volné a pedal spojkky šel az od poloviny dráhy, proto se ptám zda s tím má nekdo zkusenosti a to konkretne s tímto autem... někdo tam dal lanko nastavovací sroubkem a měl klid...
druhý konec lanka, lanko neni po montazi vubec naple jako napr u 1.4...este toto : pod kodem lanka 2150cx se prodává lanko se samostavem délky 902 mm - vsichni výrobci vcetne orig. a pak jeste na autodoc jsem nasel kod 2150CXI kde píšou že má delku 889 mm rozdil 13 mm muze odpovídat tomu že to zabírá až na podlaze..nemuze to byt ten problém?
Jak jsem psal Majcoovi-máte auto napadené kutilem.mně zatím vždy díly dle oem ze svc boxu seděli.Zkoušel jsi zjistit na citroen clubu?Hooodně lidí pak vyhazuje lůanka se samopstavem a nahrazju obyčejným-.štelovacím.a ještě jeden postřeh-máš ho správně nasazené? občas bývá chyba u citrýsků a pugů ve špatně nasazeném lanku v pedálu,nwn podrobnosti ale u pár modelů jsem dotaz na toto četl a ropzuzlení bylo špatně nasazené nebo jiné.
lanko je správne nasezené u pedálu i u vidličky spojky, jediné co mne zaráží je že jak je pruchodka v karoserii kde se vlozi ten tlustý konec lanka tak je to tam volné - u 1.4 to drží tesne tady u 1.6 je to opravu volné až se divím...jinak pak muze byt vadné to ulozeni vidlicky v prevodovce-je tam takové plastové lozisko, jinak jsem bezradný...
auto mám teprve pár týdnů a nez jsem ho koupil tak to tak blbe slo kazdému berlingu az na jedno které slo jak má ale to bylo zase rezave, myslel jsem si že to opravím...na clubech peugeot i citroen taky nevedí a dávají tam prý to lanko rucne nasatvovatelné - ale jak jsem psal chci zjistit proc to nejde kde je ten zakopaný pes
To víš, francouzský vůz Pokud nesedí ani jedno orig., tak bych tam dal to štelovací.. Kdo ví co tam kdo dobastlil před tebou...
vše je zkontrolované vše sedí jak má...chtělo by to někoho kdo tyto auta dělá a ví o co jde kdyby někdo takový napsal k tomu ( mám i 1.4 starou a tam spojka jede jak lusk)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.