Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s feldou

Od: pavely odpovědí: 8 změna:

zdravim vsechny potrebuji poradit s feldou 1.6 chtel jsem nastartovat a nic kontrolky sviti jinak ani nepipne sviti jen parkovacky sterace nefunguji ventilator,pojistky jsem prosel jsou v pohode nastartoval jsem tedy na primo pres starter abych aspon dojel domu ale vsiml jsem si ze driv auto porad cukalo ale ted to bylo uplne v pohode tak tedy nevim

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Asi k.o. elektrické části spínací skřínky
Ještě prohlídni pojistkovku a konektory jestli tam neni voda a hniloba
Napadá mi konektor co de na cívku startéru máš o.k. neni schnilej?
pavely
hodnocení

dik za radu zitra kouknu jeste mne napadlo rele x

To relé x ma souvislost s civkou startéru
Kostra pro to relé je brána z vinutí té cívky proto je dúležité aby konektor co de do tý cívky byl v bezvadnym stavu
gumid
Doplním jinak relé nesepne a ne odblokuje ventilátor stěrače a další elektrické přístroje v autě.relé slouží k odlehčení při startování startérem vypne všechny nepotřebné spotřebiče aby nebránily výkonu startéru
pavely
hodnocení

dik za pomoc tak jsem vymenil rele a vse pohode dojedu dom pak chci odjed a nic startuji teda naprimo a opet nic nefunguje jen parkovacky startuji podruhe na primo jinak pres spinacku nereaguje a vse zas funguje uz jsem z toho blazen

Tak to tě čeká toto :
club-opel.cz/...
pavely
hodnocení

tak to budu menit po druhe spinacku ale jen nechaou proc nefungoval zbytek sterace svetla topeni

Do ty pojistkový skřine si koukal? Je tam sucho nejsou schnilý konektory?
Tu spínačku si dával novou a ne čínu?
Mužeš učinit pokus dej klíček do kontrolek pak sundej kablik s cívky starteru a napoj ho na minus baterie - pozor neotáčet klíčkem do polohy start došlo by ke zkratu!
A zkus jestli ti dou svetla stěrače atd
Pokud by to šlo máš problém s cívkou startéru nebo ukostřením motoru či kastle vozu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]