Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám záhadu a velkou Vlastním VW Polo 9N r.v.2004 najeto 300 000 km bez problému. V posl. době ale při jízdě z kopce při přeřazování na nižší rychlost. stupeń a pozor jenom při sešlápnutí brzdy mi klesnou otáčky motoru z 800 na 450 až 500 a při povolení pedálu ihned naskočí zpět na 800 ot. Motor šlape jako blázen, nesvítí žádná porucha. byla provedena výměna střiků ( myslel jsem, že to dělaí střiky ) potom jsem vyměnil na motoru podtlak - ale stále závada nezmizela.V servisu mi pouze sdělili, že si mám sehnat posilovač brzd a to že by mělo přestat a že pak když to nepřestane tak do šrotu. Koupil jsem ještě váhu vzduchu a stále nic. Je to můj mazlíček a do šrotu ho nedám. Nevím snad jsem to napsal srozumitelně. Předem díky za radu a odpověď pošlete na mail. Děkuji za laskavost. S pozdravem Václav M
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.