Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kabel k anténě?Má vliv na signál?

Od: jezdec odpovědí: 3 změna:
Dobrý den potřebuji poradit jaký mám zvolit anténní kabel,nám zesilovač a neoriginální rádio ale potřebuji lepší signál takový jaký jsem měl kdysi

Jaký zvolit anténní kabel?Má kabel vliv na příjem signálu?Mohu použít normální koaxiální který se připojuje na tv anténu?
U tohoto co mám teď nemám koncovku k anténě ale jen je měděný střed kabelu přiložený ke kontaktu antény a stínění mám jen tak skříplé ke kastli pod šroubkem aby byla anténa uzemněná jinak to nehraje
Co mi tedy poradíte? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kvalitní anténu i kabel.

olinl
hodnocení

2x

V "autopotřebách"nebo prodejnách autodílů např. v AutoKelly prodávají celé antény i s konektorem do rádia, některé mají i zesilovač. Osobně bych nic nevyráběl a dal bych tam už kompletní výrobek. Je tam záruka dva roky a nemusíš nic bastlit. Odkaz na anténu jakou lze koupit v obchodech se zesilovačem dscdn.cz/... Stačí vybrat vhodnou délku kabelu pro tvé auto. Před třemi roky jsem podobnou z Auto Kelly montoval, slouží dodnes.

hodnocení

0x

v nouzi nejvyšší jsem si na starý auto dával nalepovací anténu - něco takového

řešit nějakým bastlením kabelů ze zbytků může být i vznikem požáru, když už ne jen vybitím baterky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]