Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup auta Mazda 6 skyactiv

Od: jirij* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, před časem jsem napsal do poradny ohledně nákupu auta Škoda Superb 3 gen. Pročetl jsem spoustu recenzí a názorů a rozhodl jsem se, že místo Superbu bych si chtěl koupit Mazdu6 skyactiv v benzínu obsah 2litry 107 kW. Prosím, o cenné rady k tomuhle automobilu. Zajímá mě spolehlivost, výkon a spotřeba. Na různých fórech a recenzích je tohle auto vyzdvihnuto až do nebes, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy. Díky za jakoukoli odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mazda 6 je vyhlášené dobré auto. Proto když ho někdo prodává jako ojeté, dá se předpokládat, že je zrovna potřeba velký servis nebo je bourané ...

Takže tolik - hodně štěstí při výběru.

renegade11*
hodnocení

1x

Rezaví už po třech letech , motor je dobrý ,kastli přežije .

mathew
hodnocení

0x

Spotřeba je tady: spritmonitor.de/...

Spolehlivost pokud netrefíš na špatný kus což se stát může, protože dobrý kus není důvod prodávat a navíc se nekupuje na firmu na 3 roky, ale na soukromo a soukromník nebude kupovat auto za 3/4 milionu, aby ho za 3 roky prodal za 200 tisíc. Takže najít něco nebouraného a spolehlivého může být větší problém než u toho Superba... Samozřejmě doporučuji si to pořádně projet nejlépe vzít někoho sebou, protože naložená 2l atmo a ještě k tomu naložená jede logicky hůř než 2l TDi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]