Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy

Od: vetrovska odpovědí: 6 změna:

Podepsala jsem smlouvu a dala dálohu 5000,- chci odstoupit od kupní smlouvy, kterou mi po podpisu nedali. auto jsem nepřevzala. Protože z vekého TP není možno zjistit počet předchozích majitelů. Vúz je dovezen. Druhý den jsem chtěla smlouvu zrušit. byla jsem odbyta, že jsem auto koupila. Jak se mám zachovat?

děkuji Větrovská

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

renegade11*
hodnocení

1x
Protože z vekého TP není možno zjistit počet předchozích majitelů? Může být jeden majitel a nestarat se o vůz , může být deset majitelů a dopřát autu pravidelný servis , že není znám počet majitelů asi nebude důvod odstoupení od smlouvy , jinak bazaristi jsou větší podvodníci než politici , Vytiskněte si smlouvu s nějakým veřejně známým advokátem (Sokol ,Rejžková,Slámová ), ukažte ji bazaristovi že pokud nevrátí zálohu že předáváte případ tomuto advokátovi , třeba se lekne a peníze vrátí?

xenofob
hodnocení

1x

vraťte se strojem času do minulosti, až budete chtít koupit auto, najděte právníka, zaplaťte si konzultaci, může to stát 1500 - 2000 Kč a pak budete vědet co dělat

dokud neuvedete, co jste to vlastně podepsala , nelze nic poradit, je to jen ztráta času a plácání

vzhledem k tomu že nic nechápete, bez právnika jste v konfilktu s překupnikem ztracena, takže zajděte za ním TEĎ

mathew
hodnocení

0x

Jak se zachovat? No to záleží na tom co jste podepsala a co máte vlastně za problém, ale se zálohou bych se rozloučil zcela určitě... To, že jste odešla bez smlouvy (musejí vám ji dát) je vaše a dost velká chyba...

mak*
hodnocení

0x

Pokud je ve smlouvě možnost odstoupit, tak můžete. Ale to pochybuju, taže jediná možnost je reklamace. Tedy např. skrytá vada, na kterou prodávající neupozornil.

A když je skrytá vada o které ani prodávající nevěděl protože je to špatna výroba od výrobce? Jak to lze reklamovat?

hodnocení

0x

Jít k nim a chtít smlouvu. Nedáte? Okamžitě volám policii s podezřením na podvod. Následně řešit podle možností ve smlouvě, popř, pohrozit že jsou snížené najeté kilometry, to dnes frčí a na to se dá leccos uhrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]