Nejste přihlášen/a.
Zajít tam sice časově nezvládnu, ale řeknu ti jedno, pokud se prodejce ani nenamáhá auto před nafocením vyluxovat a nafotí ho s bordelem na zemi a špinavýma sedačkama, poohlídnul bych se jinde. A to říkám přesto, že Milana Doláka znám osobně dvacet let a vím, že on sám je velmi slušný člověk. Ale samozřejmě nestíhá kontrolovat všechny ty pohunky kolem, kteří pro něho pracují...
Milana sice znám osobně cca 50 let, tykáme si, ale už cca 35 let jsem se s ním neviděl Přesto mohu potvrdit, že je to fér chlap.
Radši mám nafocený skutečný stav kdy jde odhadnout styl používání než leštěnku která dost zamaskuje vady. Spíš že má dvoje letní nebo stojí ještě na zimákách = nejspíš se prodává od zimy (za ty prachy se ani nedivim že to nikdo nechce)
I ve špatném bazaru lze koupit super auto. Recenze na bazar jsem našel 2 - obě silně negativní. Z let 2017 a 2019.
Přidám jeden příběh - vlastní zkušenost s cestou 300km k bazaru. Večer jsem viděl nový inzerát na super auto - zavolal jsem, vzal si dovolenou a vyrazil ráno s otcem téměř 300km s hotovostí v kapse. Po příjezdu jsem zjistil, že vůz nejen že není po manželce bazaristy, ale je to dovoz bez českého TP, bouraný ze dvou stran, velmi nešikovně opravovaný. Např. airbag spolujezdce byl nahrazen nějakou plastouvou krabicí a letlampou nebo čím zapatlaný hrany...
Kdyby tam ten majitel byl, asi bych měl podmínku za napadení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.