Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký motorový olej pro škoda fabia

Od: pas® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,jaký je doporučený olej pro motor 1,0 TSI 70kW

Dnes mi to hlásilo kontrolu hladiny oleje ,po vytažení měrky bylo ale dost .Po zasunutí měrky a nastartování

se vůz choval normálně bez hlášení. Pro jistotu však nějaký olej chci koupit. Model z roku 2018

najeto cca 16.000 km. Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

renegade11*
hodnocení

0x

Kup co tam máš , pokud nevíš co tam máš tak bude lepší vyměnit olej i filtr , jinak v servisce je napsaná specifikace ,

WV - 508 00, 504 00 ,502 00 - takové číslo by mělo být v servisce,

Jestli ještě nebyl měněný tak i když je to Long life tak bych to hned vyměnil .

V Bolce dávají do nových aut Castrol Edge 5 W 30

pas®
hodnocení

Díky, podle knížky to mělo vydržet 2 roky nebo 20.000 km

hodnocení

0x

Zde můžete vyčíst jaký olej: total-dnk.lubricantadviso/... , ale jsou to jen oleje Total nebo Elf!Jinak s olejem VŽDY oloejový filtr a ne jak psal předchozí rádce jen když nevíš co tam je!

pas®
hodnocení

Díky s olejem i výměna filtru, jen se mi zdá těch 16.000 na výměnu málo, pišou 20.000

Mně se spíše zdá hoodně těch 20 000 ale je to věc každého jak se rozhodne si ne-zmařit díky výměně oleje motor.Jinak opět jste ukázka člověka co sice umí číst ale neumí vnímat řádně čtené-píší-normální interval 15 000km nebo 12 měsíců a max na long life olůej 30 000km nebo 24 měsíců!

kimbert*
hodnocení

0x

Tak auto je přece ještě v záruce ne?Takže jakýkoli problém řešit v autorizovaném servisu a garančky jsou taky dané tak není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]