Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Může mi někdo poradit ,čím nastříkat případně namazat táhla atd.Zadní dveře se jednou odemknou ,někdy vůbec a musím zamykat ručně,což mě strašně se..!Zkoušela jsem silikonový olej,ale to moc nepomohlo.Dík
Taky jsem měl takový problém, když mi to nešlo pár krát jsem klíčem potočil (zamkl,odemkl) a už mi to zase šlo.
Ve vasem pripade bude problem jinde! Muzete se podivat tady: autoal.cz/... snad vám to alespon trochu pomuze!
Na dálku to nikdo neřekne s určitostí.Může to být rozpojený konektor,nebo jen zaoxidované kontakty či rzi přidřený mechanismus.Já mám taky feldu a v mém případě nefungoval celý centrál kvuli ulomené takové ,,malé plastové průchodce".Ta stála v mototechně překvapivě jen 1 Kč A centrál zase maka! Takže radím,aby nějaký šikula z Vašeho okolí sundal kliky a tapicirung a jednoduše se mrkl co tomu chybí! A bude jasno.Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.