Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě vozu

Od: jonas312 odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zadarmo dobrý... Prodal bych to prvnímu hejlovi...
doplněno 28.07.19 09:31: Koupit ojeté auto je vždy sázka do loterie. Já doporučuji mít s sebou servisaka, vzít den dovolené, naplánovat si cestu na 5 vybraných podle inzerce, projet se a kdyby bylo všechno špatně, opakovat za měsíc s dalším výběrem. U dovozců bych byl opatrný, ne všichni jsou poctiví. Minulý týden sousedův bratranec přišel s tím, že dovozce pořád nekomunikuje... Pak zjistil, že je v kriminále.
jonas312
hodnocení

Rád bych se zeptal , chci si koupit auto do 200 000 poradíte mi kde bych měl nejlépe hledat?

A ještě jsem nějaké našel : auto.bazos.cz/...

auto.bazos.cz/...

A potom ještě Nissan X trail

Rapid 1,2tsi co nejnovejsi model.
Pasika nebera , ma vyvazovaky a tdi , jak v tom novem ekotdi jak ti neco umre. Tak penezenka bude becet jak zelva.
Ktomu ta tfsi za ty prachy. Jede dobre , motor je spolehlivy. Ale za 10roku karu , co jede , ale i zere 10litru? No nevim. Ktomu pri tom najezdu si papne i uz dost oleje a casem GO motoru.

renegade11*
hodnocení

0x

Hledej např na Sautu nebo Tipcarsu , dáš si tam např nájezd do 100 000 km , cena do XX , ojetinu kupovat s vysokým nájezdem je blbost, pokud tomu moc nerozumíš tak bez mechanika nepoznáš nic , a bude tam X závad

krtek*

Tipcars a Sauto jsou hodně komerční...tam inzerují akorát tak autobazary a servisy...

janh*
Ano,výkup některých autosalónů protihodnotou je dobrá volba.
Cekas , ze 10 let stara kara bude mit najeto 40tisic km?
Ktomu ty sauta atd... Samy bazar a stocene km...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]