Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pneu

Od: jikk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit s výběrem letních pneumatik 225/45 R15 91V na Škoda Yetti. Chci něco lepšího a dobrým energetickým štítkem, zpravidla spotřeba A-C a mokro A-B, hlučnost do 70 dB. Stávající Continental Contisport 3 od výroby mi včetně zimy vydržely 110 tis. a další Michelin HP Primacy 95 tis včetně zimy. Proto bych chtěl obdobu.

Mám nabídku:

Michelin Primacy 4

Continental PremiumContact 6

Goodyear Eagle F1 5

Dunlop Sport Maxx

Brigdestone Turanza T001

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

Ten rozměr máte napsaný špatně. Co se týká výběru tak ani jednou nic nezkazíte. Osobně bych vzal Uniroyal rainsport 3, protože jsou levnější a jsem s nimi spokojen.

jikk
hodnocení

pardon, R17

hodnocení

0x

Energetické štítky jsou to poslední, co u gumy řeším - zpravidla nejlepší hodnocení totiž dosahují tzv Eko pneu - měl jsem před lety Continental EcoContact - pravda, nájezd byl výborný, ale ta guma byla prostě tvrdá a za mokra hodně nejistá. To raději preferuji perfektní držení stopy před nájezdem.

Ale ten Váš výběr není vůbec špatný - já by po zkušenostech sáhl po Bridgestone, ale ani ty ostatní značky nejsou zlé.

hodnocení

0x

Na škodu yetti takové pneu?

no jak kdo chce... Já se dívám na poměr ceny a kvality.

Kormoran (druhovýroba Michelinu) je za tu cenu super, Nexen (nesplňuje vaše štítkování) mám na posledním autě a jsem spokojen. Pirelli cinturato P7 jsou sice super, ale podle vašeho štítku už hlučné... :D

Kupte si MICHELIN PRIMACY 4 S1 XL - když na to máte auto... ta vede všechny tabulky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]