Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás.Jestli náhodou máte někdo zkušenosti s takovým motorem v Tranďáku,..mohl by mi někdo povědět,zda se vyplatí takové vozidlo koupit?Je to rok 99 a najeto necelých 300.Ale nevím,zda převyšují spíš negativa,nebo pozitiva.Někdo tvrdí,že jsou to spolehlivé vozy.A někdo tvrdí,že jen určité druhy jsou držáky.
Díky za informaci.Přesněji,..bylo to pracovní auto.Takže reklamy na karoserii atd.Koroze karoserie,..ale potřeboval jsem malou dodávku.Bylo mi líto takovou dodávku nechat hnít v bazaru.V provozu od roku 2000,Najeto asi 290 000 km.Říkal jsem si,že bych karoserii opískoval a udělal bych ji jako novou.Protože když jsem se podíval do servisní knížky,..tak jsem tedy koukal.Někdo se o to vážně ,..tedy motorově staral.Pravidelný servis,poctivě měněný olej...jen nějaké kusy karoserie jsou orezlé.Třeba od rezatých hangusů,jak rezivé kapky stékají po karoserii dolů.
Transporter T4 ve verzi 1.9 TDI neexistuje. Montoval se tam jen komůrkový 1.9 TD s 50 kW (to není překlep, opravdu 50 kW). To si pak musíš zhodnotit sám, jestli takový slabý motor dokážeš akceptovat, VW uváděl zrychlení z 0 na 100 kolem 28 sekund. T4 byly obecně spolehlivé a snadno servisovatelné. Ale je to 20leté auto, takže pokazit se může cokoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.