Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč? Mondeo 1.8 Sci

Od: david01* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,

mám možnost koupit forda mondeo mk3 1.8 Sci kombi ve výbavě Ghia za 30 tis. (195tis. nalítano) od kamarada.. vlastně předtím to měl nějaký pan a je to servisovaný co se tam dělalo. Tedka tam jsou měnený brzdový destičky, stabilizační tyčky, vyčištěná EGR klapka, nova baterka, nefunguje nastavitelná sedačka u řidiče, - výškově a blbne pačka na udavaní palubního počítače - špatný kontakt. Jezdí se s tím za 7.5 litru pruměr.. já trasy co jezdím tak mimo město.. tak to dám na 6.. projel jsem si to, nic tam nevrže, brzí to, prahy nejsou rezatý. Ročně dám tak 20tis km. Diesl mě nějak nelaká
Tedka mám fabii 1 .. hatapku 40kw .. je to skok, ale mám nalítano 120tis a relativně je tedka bez investic. Jezdím stejně okolo 6 litrů. A přemýšlím o nečem větším. Mám 2 mětry.. a fabia je fabia.
Má s tím někdo zkušenost? Jak byste se rozhodli vy? není nájezd na toto auto 195tis moc? vydrží mi to třeba do tech 250tis.. vím že to není jistý, je to ojetina, jako ojetina.. ale s tím že do toho dám +- 20tis počítám. A když si říkám, že bych měl auto s opravami třeba za 50tis.. tak za to nic neseženu takhle.. Co vy na to?
Díky za jakýkoliv rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

195 tisíc nic není, jestli to vydrží do 250 tisíc je otázka, ale nějak nevidím důvod proč by to nemělo vydržet až někam kam se s nájezdem 20 tisíc/rok dostaneš za 10 a více let;) Takže za 30 tisíc není důvod dál jezdit ve Fabii pokud nevadí vyšší spotřeba.

hodnocení

0x
Pokud tam neni schnilá kastle hlavně ze spodu okolo uchycení naprav tak proč ne

break
hodnocení

0x
Ta primovstrikova 1.8 SCI neni nic extra, ale za ty prachy proc ne

renegade11*
hodnocení

0x

SCi nemá zaměnitelné motorové díly s klasickou 1,8 81 a 92 kW .

Mondeo MK3 pokud nebylo bourané (neodborně opravené) tak nemá až tak moc problém s korozí... Ze zkušenosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]