Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Mám čerstvě řidičák a koupila jsem si nové auto. Jsem první řidič v rodině, takže si nejsem jistá, co všechno provoz auta obnáší, nerada bych na něco důležitého zapomněla..
Mám zaplacené pojištění na jeden rok, na první STK jdu za 4 roky.. Servis 1x za dva roky, 1x ročně olej.. Prý mám doplňovat akorát kapalinu do ostřikovače, ostatní kontrolují na servisu.
Cca jednou měsíčně měřit tlak v pneumatikách. Baterie by se snad měla nabíjet při jízdě, ale budu jezdit spíš po městě.
Je dobré si ještě něco jiného hlídat?
Nepochopil jsem úplně teorii výměny oleje JEDNOU ROČNĚ, olej se mění po ujetí určitého počtu kilometrů, obvykle se mění po 15 tisících (samozřejmě pokud je za celý rok nenajedete, tak se to vymění po roce, ale asi jste si nekoupila nové auto, abyste s ním najela sto kilometrů za měsíc... ). Totéž se mi nezdá ohledně servisu, i tady většinou platí, že servisní prohlídky nebývají po dvou letech, ale také po ujetí určitého počtu kilometrů (nejčastěji 15, 30, 60 tisíc...).
Určitě hlídat hladinu oleje, brzdové a chladicí kapaliny. I u nového auta se může (teoreticky) leccos pokazit - u nového je asi zbytečnost kontrolovat nějak zvlášť často, ale alespoň občas se podívat nic neudělá a preventivní kontrolou jde předejít mnoha problémům a nepříjemným překvapením.
No a celkově dbát na stav auta - pneumatiky, světla, řešit včas neobvyklé projevy čehokoliv...
Co se tlaku v pneumatikách týče, zjistila bych si, jestli má auto kontrolku na tlak v pneumatikách a podle toho bych se rozhodla, jestli vůbec budu měřit ručně. Když je všechno v pořádku, pneumatiky se obvykle dofouknou jednou za sezónu (letní / zimní pneu) a tím je vyřešeno. Před každou jízdou se samozřejmě podívat, jestli se některé z kol viditelně "neválí" (tj. je prázdné).
Olej se sice mění 1x ročně, ale kdyby se během toho roku povedla větší porce kilometrů (obvykle 15 000), tak se mění i dřív. To samé servis, taky podle ujetých kilometrů. No ale to se asi jízdy po městě netýká, potom tedy dodržet intervaly v letech.
Zase to moc nehrodte, auto má sloužit Vám a ne vy jemu. Jiste mate k vozidlu manuál a tam je vše uvedeno. Jen ten olej bych měnil po 10-15000 km, někdy bývá psáno 30000 km. Měnit vzduchový a kabinovy filtr spolu s olejem, (olejovy filtr beru jako samozrejmost s olejem), když bude auto v servisu...
Seznam úkonů péče o auto je popsán v příručce Návod uživatele automobilu dodávané výrobcem ke každému automobilu, protože jen výrobce nejlépe ví, co přesně kdy a kde hlídat. Je to manuál stejný jako se dodává k jiným výrobkům (televize, lednice atd.)
Motoristické weby a autokluby (ÚAMK, ...) často publikují doporučené postupy péče - jarní/zimní/letní příprava, delší cesty, péče o pneumatiky, výběr materiálů , dílů (pneu, žárovky, baterie, ...), náplní (ostřikovače, benzín, ...), atd.
Přečti si znovu pro osvěžení znalostí z autoškoly dopravní předpisy včetně dopravních značek, ať nezpůsobíš nehodu nebo nedostaneš pokutu.
Provoz auta na silnici má svá další vlastní pravidla (registrace, pojištění, §40 technické kontroly, ...).
Čím více toho víš, tím méně tě oškubou a tím levněji tě bude auto stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.