Ahoj, měnil jsem přední brzdy a blbec jsem si při zatlačování pístku neotevřel expanzní nádobku.. našlapal a lehce jsem to projel..pak mi to došlo.. otevřel jsem kapotu a pod nadobkou všechno mokrý od brzdovky..odsál jsem stříkačkou aby to bylo ok, zavřel, projel.. vše se zdá ok, pedál se nepropadá, brzdy brzdí. Zajímá mě, mohlo to někudy protéct nebo jsem něco urval při tom jak jsem tlačil pístky zpátky do třmenu? Přijde mi, že je vše v pořádku, jen nechci mít nejistotu že to někde netěsní a já jednou budu mít někde problém... Díky
Nevím co máte za auto ale většina aut nemá utěsněnou nádobku,takže to asi vyteklo "dírou" ve víčku
fabia
Dvojková Fabia.. no nádobka byla mokrá taky a vše pod ní.. otevřel jsem, odsál jsem, bylo tam kapaliny po vrch.. zavřel, projezdil, vše je ok, jen chci mít jistotu.
Kapalina je neztlacitelna. To znamená, že když něčím zasunes pístky na brzdící, tak musí přebytek kapaliny někudy odtéct. Tobě to odteklo přez víčko na nádobce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.