Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia II 1,2 TSI - únik oleje

Od: alex1991 odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jenom tak ze zvědavosti, kdyby náhodou někdo věděl :) Mám únik oleje, prvně jsem myslel, že je to vana, ale na tu to pravděpodobně jenom teče, ze zadu na motoru, kde se mi špatně dostává, jsem objevil veliký únik pod odlučovačem oleje na motoru, jenže problém je, že ten olej se nachází i nad ním, na sání.

Vůbec mě nenapadá, z čeho by tam mohl téct? Pokud tento motor někdo trochu zná, věděl byl? Jinak víko ventilů to není...

Díky :)

ps. ano, jsem objednaný do servisu, nemám zvedák, takže bohužel...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

epedko
hodnocení

0x
Zdravim,
Ako to dopadlo? Mam podobny problem
alex1991
Únik byl na odlučovači, na sání (teče tam olej, netuším proč, ale bylo tam vadné těsnění). A na tělese olejového filtru (u chladiče oleje). Servis opravil, od té doby je klid :) cena celkem 4700,-.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]