Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zástavba subwooferu

Od: kohout00* odpovědí: 4 změna:
Zdravím, sehnal jsem si použitý aktivní Blaupunkt GTB 8200A s tím, že ho nainstaluji do auta. Nemám k němu manuál, proto se ptám tady. Jelikož ho chci dát do auta, kde je origo autorádio (Ford 6000CD), které nemá cinch výstupy, tak jsem měl v úmyslu použít hi/lo převodník, jenže jsem si při zkoumání všiml, že na subwooferu jsou i "klešťové" svorky pro vstup na dvoulinku. Jsou určené pro vstup, nebo to je jenkm pro výstup na repráky třeba do plata v kufru? Podle přepínače RCA/high hádám, že jsou určené pro vstup, čímž bych ušetřil ten převodník a bral rovnou signál pro zesilovač z těch repráků dvojlinkou do toho subáče. Je moje úvaha správná, nebo je to blbost a musí to tam jít přes cinch, takže budu ten převodník potřebovat? Díky
Zástavba subwooferu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Manuál (nejen) v češtině: manualsearcher.com/... Od strany 14 čeština.

kohout00*
hodnocení

Super, bude se hodit. Dík

hodnocení

2x
Přepnete input na HIGH a použijete tyto reprosvorky jako vstup. Nemusíte tedy používat žádný další převodník.
Alespoň to tak chápu z fotky :)
kohout00*
hodnocení

Díky, nevěděl jsem právě jestli jsou pro výstup nebo vstup, toto jsem potřeboval vědět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]