Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení mobilu s rádiem (BMW X3)

Od: honzak odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat - od pondělí budu mít BMW X3, nicméně auto už je docela starší a není zde žádná možnost propojení mobilu s rádiem - je zde pouze CD přehrávač. Já bych ale chtěl pouštět hudbu z mobilu, ať nemusím pořád vypalovat na CD. Autorádio je zabudované v panelu, takže nové autorádio nepřipadá v úvahu. Díval jsem se na internet a objevil jsem, že existují FM transmittery, jenže dle recenzí to není úplně idál a chrčí. Můj dotaz tedy je, jestli existuje ještě nějaká možnost, jak přehrávat hudbu přes mobil. aniž bych musel měnit rádio?

Možná je to docela blbý dotaz, omlouvám se, ale nikdy jsem nebyl technicky zdatnej. Děkuji za odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě to rádio nemá aspoň AUX vstup? Nemusí být přímo na rádiu, může být klidně někde bokem na palubovce. Tam by stačilo propojit s mobilem kabelem jack-jack. Případně pokud byste to chtěl bezdrátově, tak koupit Bluetooth přijímač a ten do toho AUX zapojit, a s mobilem se spojit přes bluetooth.

Jinak pokud to je toto rádio (bez AUX), tak mrkněte na video, vstup jde dodělat. Jestli si na to troufnete už je na vás.

honzak
hodnocení

Super, děkuji. Pravda, že AUX jsem nezkoumal, podívám se, mám ale za to, že tam není. Co doporučujete z videa je na mě už moc technický zásah, ale tak hádám, že by to případně někde v servisu někdo udělal :).

hodnocení

0x

Existují různé přídavné panely, kterými lze upravit místo pro vložení rádia. Vyberete si rádio a pak zadáte model auta do kterého ho chcete montovat. Pak se vám ukáže zda to lze. Dobrou zkušenost mám zde.

doplněno 22.07.19 09:03:

Abych nezapomněl, je možné se domluvit i telefonem. Také jsem to pro konzultaci využil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]