Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicie 1.3

Od: formiska* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den dneska se mi stal takový problém za jízdy mi chciplo auto a nešlo nastartovat ani se netocilo baterka je stará půl roku tou to asi nebude ještě mě napadl altok ale nevím má stim někdo podobnou zkušenost? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Problém múže bejt v elektrické časti spínací skřínky da se vyměnit

hodnocení

2x
Kontrolky svítily? Při snaze o startování pohasly? Jestli svítily a pořád stejně, tak je problém ve startéru nebo ve spínací skříňce (případně v kabeláži).

formiska*
hodnocení

Startér jsme měnili včera já už se z toho auta zbláznim

A jak jste přišli na to, že bylo nutné ho měnit? Ono nemá smysl jen tak něco měnit, když jde naprosto jednoduše ověřit, zda je problém v něm, nebo v elektrice před ním. Stačí na to dokonce jen žárovková zkoušečka.

Jestli ste menili startér koukni na kabel co de k cívce startéru ten konektor na kabelu bejvá ve schnilím stavu a pak to nestartuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]