Nejste přihlášen/a.
Může mně někdo poradit, jak jinak upevnit zpětné zrcátko, když selhalo lepidlo, kterým to přilepili v servisu? Děkuji za odpověď. Jana
Vrátit to do servisu ať to udělají pořádně a pokud je to ve stavu, že to nejde tak vyměnit...
souhlas! i po měsících by mělo zrcátko bez potíží držet. Hlavně to nepatlete lepidly typu vteřináč... to může taky to okno prasknout!
Předpokládám, že jde o vnitřní zrcátko. Správná odpověď je, odvézt to těm všeumělům zpět, ať si odfláknutou práci opraví nebo ať vrátí peníze.
Technická odpověď je, použít produkt k tomu určený a držet se technologického postupu v návodu. Aniž bych chtěl dělat reklamu, doporučuji Loctite 319
a držet se postupu jak lejno košile. Stěžejní je odmaštění a teplota. Nesmí být ani větší, ani menší, než je v návodu. Já si takhle v zimě naběhl a lepil při teplotě asi 15°C. Samozřejmě to upadlo. Po konzultaci s aplikačním technikem jsem koupil provizorní zrcátko s přísavkou a s lepením počkal na vyšší teploty. Pak to chytilo bez problému a drží dodnes.
Asi mě tu zase někdo označí jako rejpala, ale jestli jsem pochopil dotaz, tak tazatelka nechce lepit nové sklo na rozbité sklo zrcátka, ale celé zrcátko odlepené z čelního skla. Chemoprén v tomhle případě vydrží přesně do doby, než na něj bude delší chvíli svítit sluníčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.