Nejste přihlášen/a.
Je to rozbitý a pokud je to jak píšeš tak je to vhodné tak leda do šrotu, protože tam jsou minimálně 2 závady, kdy každá bude dražší než jiné auto...
Prosím o bližší info - stává se to jenom v obci?
ok, pak lze vyloučit psychickou poruchu a zaměříme se na auto...
Asi nezbude, než se stavit přímo v autoservisu. Ale zaměřil bych se na řídící jednotku. Zvýšení otáček mi sice dělal krokový motorek, ale to dělal bez vlivu na rychlost. Tady je špatně něco jiného - chce to diagnostiku. Pokud se opravdu stává jen v dané rychlosti, bude problém v elektronice.
Po kontrole klapky atd. co píšou kolegové, bych se zaměřil zda mi motor nepřisává přes těsnění či nějakou hadičkou pod sáním... A jak? Kup si startovací sprej , nech motor šlapat na volnoběh a sprejem zkus objet dělící rovinu sání a okolo to co souvisí se sáním... Když je tam netěsnost, tak motor zvýší otáčky, respektivě to s ním zacloumá...
Už jsem to viděl na více vozidlech...
Pokud má elektronickou klapku, tak bych se přikláněl k tomu že drhne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.