Nejste přihlášen/a.
Martine, zdravím Vás, od Vás.
Osobně si myslím, že tyto dotazy nedává člověk, ale automat. Na jiných poradnách jsou ještě hloupější dotazy.
Když tady čtu některé dotazy tak jsem ráda že už jsem seniorka a chystám se prodat auto a nejezdit. Divím se jak dnes můžou někteří dostat ŘP když neznají základní pojmy z vyhlášky. Jsou tu dotazy o tom jak se zachovat na křižovatkách,kde couvat ap. Co je dnes učí v těch autoškolách a kdo všechno sedí za volantem to je hrůza. a bude to horší a horší. Lidi přemýšlejte aspoň trošku logicky...hlavně předvídat co by se mohlo stát kdyby...
A pak Vás nebo jiného důchodce uvidíme jet v protisměru na dálnici. Pořád je lepší nevědět a zeptat se než konat a divit se.
Martinna - já se ani nedivím. Autoškoly jsou jen o ždímání peněz. Přítel od jedné kolegyně mi třeba řekl, že velmi častou větou jeho instruktora bylo: to vás učit nebudu, to se naučíte sám... A další kolegyně zase řešila jiný problém. Měla domluvený termín na trenažér, vzala si volno v práci...a nic. Čekala hodinu a nikdo se neukázal, když to řešila s dotyčnou osobou, odsekl jí, že to bylo zrušeno a on nemá povinnost ji informovat. Těch příběhů je mnohem více a pokud takoví lidé učí budoucí řidiče, tak to pak ani jinak vypadat nemůže. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.