Zdravím, mam takový problém. Mam citroen saxo 1.1i 44 kW. V utery rano jsem nemohl nastartovat, tak me znami nastartoval pres kabely. Kdyz jsem z prace dojel domu, tak jsem dal baterku na nabijecku. Dalsi rano jsem ji dal zpet do auta, jel do prace a kdyz jsem prijel z prace domu, tak uz jsem nemohl znovu nastartovat. Zkouseli me roztlacit na zpatecku a auto v pohode chytlo. Zkusil jsem tedy vymenit baterku a opet nic. Auto v pohode nastartuju, sle jen pres kabely. Chtel bych se zeptat, zda nekdo nebi cim to je
Podíval bych se na kabeláž od baterie až ke startéru.A pokud je vše v pořádku včetně nabití baterie,tak opravit-vyměnit startér.A s tím roztlačováním pozor,může přeskočit rozvodový řemen.
Kabely jsou připojeny na baterku? Když se měnila baterka dotáhly se pořádně kontakty? Pak už za předpokladu, že nová baterka byla nová a funkční nezbývá než věštecká koule a nebo elektrikář.
Problémů může být několik - špatná baterka - pri startování by nemelo napeti výrazně klesnout pod 10V. Ale to vylučuje druhá baterie - špatné spoje mezi baterií a starterem ev mezi baterií a kostrou auta - baterii něco vycucava- změřit odběr bez zapnutych spotřebičů a chvili ještě počkat po vypnutí motoru/klíčku( několik málo minut) - změřit napětí dobíjení při chodu motoru - cca 14Voltu - prostě jak píše Milancukrar bez měření není vědění. Víceméně všechny příčiny se najdou měřením nějaké hodnoty.Vymena baterie... je pouze nahodilá zkouška a zde ukázala, že neprokazala nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.