Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant s koženým povrchem

Od: ferax® odpovědí: 10 změna:

Ahoj lidi, možná máte taky tuhle zkušenost. Vždy když je dost teplo, nepříjemně se mi lepí ruce na kožený volant. Nevíte někdo, jak se toho zbavit. Předem upozorňuji, že jsem volant pečlivě omyl, ruce též umyté a je to stejné. Možná na to existuje nějaký přípravek, kterým volant ošetřit, nevím. Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám kožený volant jak u svého auta (Hyundai) , tak i služebáku (Peugeot) a nic takového nepozoruji, volant jsem nikdy nemyl, občas ho trochu vezmu kokpit sprejem, když ošeřuju palubku.

hodnocení

Ten kokpit sprej zkusím.

hodnocení

0x
Stejně jako "promon". Na dvou volantech z kůže nic podobného nepozoruji.

Totéž! taky na dvou nic nepozoruji a to nejsou-nebyla nová-zánovní auta.

hodnocení

0x

Řekl bych, že máš "kyselý" pot co tu kůži rozleptává... Syn to taky tak má, úplně má ten lakovaný povrch na volantu rozleptaný a lepí ho to a mně když řídím tak to nelepí...

hodnocení

Ten volant je v pohodě, není na něm nic patrné, žádné poškození. Bylo to už i u nového auta.

jenda2*
hodnocení

0x

To se děje, když je povrch kůže ošoupaný a není krytý barvou.

hodnocení

Volant je v pohodě, není ošoupaný, auto je dva roky staré. A takto to bylo hned u nového auta. Když trochu klesne teplota vzduchu, problém není.

jenda2*

Pokud je povrch bez poškození, pak jen ošetřete včelým voskem.

hodnocení

Tohle by mohlo fungovat, zkusím. Zatím díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]